Ajankohtaista

• Edu Kettunen jakaa nimikirjoituksia Elppu-kirjaan Veturitallilla la 26.11. klo 14–16. alkaen! Edun Runeberg Junior -palkitussa Elppu matkalla kotiin -lastenkirjassa Elppu-koiran kuljetuslaatikko putoaa lentokentälle ja alkaa hurja seikkailu kohti kotia. Tule tapaamaan Edua ja hae samalla kirjalahjoja pukinkonttiin! Elppu-kirjaa ja muita koiramaisia tuotteita on museokaupassa myynnissä.
  • Salon Kansalaisopiston Koiramaista grafiikkaa Veturitallilla -kurssi lauantaisin 3.12. ja 10.12.! Kaikille yli 15-vuotiaille suunnatuissa työpajoissa perehdymme näyttelyn teemoihin yhteisöllisesti ja yksilöllisesti taidetta tehden. Teemme tussilla piirtäen ja grafiikan menetelmiä käyttäen koirapuiston miljöineen ja myös omia pieniä sarjoja.
  • Pintaa syvemmältä – Valokuvaaja Heidi Strengellin koiramuotokuvauskurssi Veturitallilla pe 9.12. klo 16:00–20:30 ja la 17.12. klo 11:15–16:45. Ilmoittaudu pian, viimeistään 30.11. mennessä!
  • Salon Kansalaisopiston Mummit ja muksut Veturitallilla -kurssi museolla lauantaisin 1.10., 29.10. ja 26.11. klo 13-14:30. Kurssi on täynnä, mutta varasijoille voi ilmoittautua!
  • Näyttelyihin järjestetään pääsylipun hintaan kuuluva yleisöopastus joka viikon sunnuntaina klo 14, max. 25 hlöä. Henkilömäärää rajaamalla varmistamme, että jokainen pystyy nauttimaan opastuksesta teosturvallisesti.
  • Näyttelyn Überhund – Taiteen kiehtovat koirat yhteydessä on ilmestynyt runsaasti kuvitettu julkaisu, joka tuo esille taustoja ja näkökulmia koirista kuvataiteessa. Lue lisää julkaisusta täällä

Syksyn tapahtumia ja yleisötyön ohjelmaa päivitetään jatkuvasti, pysy kuulolla!

Kim Simonsson Kuninkaan lemmikki, 2019, Keramiikka, pronssi, kulta,  kuva: Angel Gil. Teos on esillä Veturitallin näyttelyssä Überhund – Taiteen kiehtovat koirat.