Hyppää sisältöön

TUTKI JA OPI

OPPIA IKÄ KAIKKI

Museossa valmistetaan pedagogista aineistoa liittyen ajankohtaisiin näyttelyihin. Koululaisten tehtävämonisteita voi tiedustella museon infosta 02 7784892. Museossa käytössä olevat äänitikut ovat kaikkien vierailijoiden käytettävissä. Niillä taiteilijat itse kertovat työstään ja teoksistaan. Veturitalli valmistaa myös videoita näyttelyihin liittyen.

HUOM! Koronan johdosta äänitikut eivät toistaiseksi ole käytössä, mutta teemme teosesittelyjä QR-koodin avulla.

OPASTUKSET

Opastuskierros räätälöidään kohderyhmän mukaan. Näyttelyiden yhteydessä järjestetään ajoittain myös erilaisia työpajoja. Opastusvaraukset ja tiedustelut puh. 02 778 4892 tai veturitalli@salo.fi

Tutustu ryhmäsi käyntiä pohjustaviin ohjeisiin tämän linkin takaa.

KURSSIT

Veturitallin uudessa työpajatilassa järjestetään vaihtuvaa kurssi- ja työpajatarjontaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Kun uusia kursseja avautuu tarjontaan, päivitämme tiedot Ajankohtaista -sivulle.

Seuraa tilannetta ja kysy tarvittaessa lisätietoja puh. 02 778 4892 tai veturitalli@salo.fi.

Videot ja peda-aineistot

Keskustan arkkitehtuurikävely

Kultturelli kaupunkikävely

KÄSIKIRJASTO

Näyttelytilojen yhteydessä on taidealan kirjallisuutta ja taidelehtiä sisältävä käsikirjasto, joka on kaikkien käytettävissä ilman pääsymaksua. Käsikirjaston kirjoja ei voi lainata kotiin. Kirjat on viety Salon kirjaston VASKI-tietokantaan.

MUSEON TUOTTAMAT JULKAISUT

Taidemuseon julkaisusarjassa on julkaistu useita näyttelyihin liittyviä kirjoja. Osaa niistä on edelleen saatavilla museokaupastamme. Tutustu julkaisuihin tämän linkin takaa.