Hyppää sisältöön

TUTKI JA OPI

OPPIA IKÄ KAIKKI

Museossa valmistetaan museokasvatuksellista aineistoa liittyen kulloiseenkin näyttelyyn. Koululaisten tehtävämonisteita voi tiedustella museon infosta 02-7784892. Museossa käytössä olevat äänitikut ovat kaikkien vierailijoiden käytettävissä. Usealla niistä taiteilijat itse kertovat työstään ja teoksistaan. Veturitalli on valmistanut myös useita videoita järjestämiinsä näyttelyihin liittyen.

OPASTUKSET

Opastuskierros räätälöidään kohderyhmän mukaan. Näyttelyiden yhteydessä järjestetään ajoittain myös erilaisia työpaja. Opastusvaraukset ja tiedustelut puh. (02) 778 4892 tai veturitalli@salo.fi

Tutustu ryhmäsi käyntiä pohjustaviin neuvoihin tämän linkin takaa.

Videot ja peda-aineistot

KÄSIKIRJASTO

Näyttelytilojen yhteydessä on taidealan kirjallisuutta ja taidelehtiä sisältävä käsikirjasto, joka on kaikkien käytettävissä ilman pääsymaksua. Käsikirjaston kirjoja ei voi lainata kotiin. Kirjat on viety Salon kirjaston VASKI-tietokantaan.

MUSEON TUOTTAMAT JULKAISUT

Taidemuseon julkaisusarjassa on julkaistu useita näyttelyihin liittyviä kirjoja. Osaa niistä on edelleen saatavilla museokaupastamme. Tutustu julkaisuihin tämän linkin takaa.

Keskustan arkkitehtuurikävely

Kultturelli kaupunkikävely