Hyppää sisältöön

TUTKI JA OPI

OPPIA IKÄ KAIKKI

Pedagogisista sisällöistä voit tiedustella etukäteen museoassistenteilta, ks. yhteystiedot. Vierailulle tulevien koululaisryhmien opettajat voivat tulla ennen vierailua tutustumaan näyttelyihin. Osissa näyttelyistä ovat käytössä äänitikut, joilla taiteilijat itse kertovat työstään ja teoksistaan, ja nämä ovat vierailijoiden käytettävissä. Veturitalli valmistaa mahdollisuuksien mukaan myös videoita näyttelyihin liittyen.

OPASTUKSET

Opastuskierros räätälöidään kohderyhmän mukaan. Näyttelyiden yhteydessä järjestetään ajoittain myös erilaisia työpajoja. Opastusvaraukset ja tiedustelut puh. 02 778 4892 tai veturitalli@salo.fi

Tutustu ryhmäsi käyntiä pohjustaviin ohjeisiin tämän linkin takaa.

KURSSIT

Salon Kansalaisopisto järjestää Veturitallin uudessa työpajatilassa vaihtuvaa kurssi- ja työpajatarjontaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Seuraa ilmoitteluamme.

Museon muita tapahtumia löydät Ajankohtaista -sivulta.

Videot ja peda-aineistot

Keskustan arkkitehtuurikävely

Kultturelli kaupunkikävely

KÄSIKIRJASTO

Näyttelytilojen yhteydessä on taidealan kirjallisuutta ja taidelehtiä sisältävä käsikirjasto, joka on käytettävissä ilman pääsymaksua. Käsikirjaston kirjoja ei voi lainata kotiin. Kirjat on viety Salon kirjaston VASKI-tietokantaan.

Käsikirjasto sijaitsee parvella, jonne kulkeminen on portaiden vuoksi vaikeaa liikkumisesteisille.

Voit pyytää apua henkilökunnalta, jos tarvitset tiettyä kirjaa.

MUSEON TUOTTAMAT JULKAISUT

Taidemuseon julkaisusarjassa on julkaistu useita näyttelyihin liittyviä kirjoja. Osaa niistä on edelleen saatavilla museokaupastamme. Tutustu julkaisuihin tämän linkin takaa.