Hyppää sisältöön

NÄYTTELYT

Kesänäyttelymme AITO VAI EI ? pohtii taideteoksen alkuperää sekä aidon ja väärennöksen väliselle taiteen kentälle jäävää monikirjoa erilaisine kopioineen, jäljennöksineen, pastisseineen, parafraaseineen, replikoineen. Näyttely esittelee monipuolisen sekä vanhempaa että nykytaidetta käsittävän kokonaisuuden, joka herättää kysymyksiä taideteoksen aitouden olemuksesta ja merkityksestä, sekä visuaalisesti tarjoaa uusia ja kiinnostavia näkökulmia Suomen taidehistoriaan. Näyttely on avoinna 15.5.-5.9.2021.

Koronan johdosta näyttelyiden yhtäaikainen kävijämäärä on toistaiseksi rajattu kymmeneen. Käynti tulee varata ennakkoon numerosta 02-778 4892.

Kiinnitämme erityistä huomiota turvalliseen museovierailuun. Olemme tehostaneet siivousta ja pintojen pyyhkimistä. Edellytämme kasvomaskin käyttöä vierailun aikana ja toivomme asiakkaidemme huolehtivan omalta osaltaan turvaväleistä. Lainattavat ääniopasteet eivät hygieniasyistä ole toistaiseksi käytössä. Emme myöskään järjestä ryhmäopastuksia, mutta seuraa virtuaaliopastuksiamme museon Facebook-sivulla! Emme koronan johdosta järjestä avajaisia. Kesänäyttelymme AITO VAI EI -avaussanat lausuu verkossa Ruotsin Nationalmuseumin pääjohtaja Susanna Pettersson. Voit kuunnella avaussanat tämän linkin takaa.