Hyppää sisältöön

NÄYTTELYT

Museon pääsaleissa on esillä 30.1.-25.4. vanhoja valokuvia Salon seudulta näyttelyssä YMPÄRI MENNÄÄN, YHTEEN TULLAAN ja museon uusi galleria Sivuraide esittelee paimiolaisen kuvanveistäjä RAILI MIKKOSEN tuotantoa. Nostalgiset, hyväntuuliset valokuvat työstä ja touhusta Salon seudulla sekä Mikkosen ilmeikkäät ja puuhakkaat pronssiveistokset muodostavat hauskan näyttelykokonaisuuden. Tervetuloa virkistymään myös korona-aikana!

Koronan johdosta Salon taidemuseossa 30.1. avautuneiden näyttelyiden yhtäaikainen kävijämäärä rajataan kymmeneen. Museo ottaa vastaan aina tasatunnein kymmenen henkilöä, joilla on aikaa tutustua näyttelyihin tunnin ajan. Käynti tulee varata ennakkoon numerosta 02-778 4892.

Kiinnitämme erityistä huomiota turvalliseen museovierailuun. Olemme tehostaneet siivousta ja pintojen pyyhkimistä. Edellytämme kasvomaskin käyttöä vierailun aikana ja toivomme asiakkaidemme huolehtivan omalta osaltaan turvaväleistä. Lainattavat ääniopasteet eivät hygieniasyistä ole toistaiseksi käytössä. Emme myöskään järjestä ryhmäopastuksia, mutta seuraa virtuaaliopastuksiamme museon Facebook-sivulla!

Emme koronan johdosta järjestäneet avajaistilaisuutta 30.1. avautuneiden näyttelyiden yhteydessä, mutta voit katsoa videon virtuaaliavajaistamme, joissa kaupunginjohtaja Tero Nissinen lausuu avaussanat ja museonjohtaja Susanna Luojus kertoo näyttelystä. Linkki videoon tämän linkin takaa.

30.1.-25.4.2021 YMPÄRI MENNÄÄN YHTEEN TULLAAN
30.1.-25.4. RAILI MIKKOSEN VEISTOKSIA STUDIOSSA
15.5.-5.9.2021 AITO VAI EI?
25.9.2021-9.1.2022 PETRI ALA-MAUNUS