Hyppää sisältöön

SALON TAIDEMUSEO AVAUTUI 30.1. KORONARAJOITUKSIN

Salon taidemuseon laajennusremontti on valmistunut ja museo avautui yleisölle pitkän tauon jälkeen lauantaina 30.1. Seuraamme koronatilannetta ja rajoituksia tiiviisti, ja viestimme heti mikäli käytäntöihin tulee  muutoksia. Rajatun kävijämäärän johdosta käynti tulee varata ennakkoon soittamalla museon infoon puh. 02-778 4892.

Museon pääsaleissa on esillä 30.1.-25.4. vanhoja valokuvia Salon seudulta näyttelyssä YMPÄRI MENNÄÄN, YHTEEN TULLAAN ja museon uusi galleria Sivuraide esittelee paimiolaisen kuvanveistäjä RAILI MIKKOSEN tuotantoa. Nostalgiset, hyväntuuliset valokuvat työstä ja touhusta Salon seudulla sekä Mikkosen ilmeikkäät ja puuhakkaat pronssiveistokset muodostavat hauskan näyttelykokonaisuuden. Tervetuloa virkistymään myös korona-aikana!

Kiinnitämme erityistä huomiota turvalliseen museovierailuun. Olemme tehostaneet siivousta ja pintojen pyyhkimistä. Pyydämme käyttämään kasvomaskia vierailun aikana ja toivomme asiakkaidemme huolehtivan omalta osaltaan turvaväleistä. Suosittelemme korttimaksua.

Lainattavat ääniopasteet eivät hygieniasyistä ole toistaiseksi käytössä. Emme myöskään järjestä ryhmäopastuksia, mutta seuraa virtuaaliopastuksiamme museon Facebook-sivulla!

YMPÄRI MENNÄÄN, YHTEEN TULLAAN avautui 30.1. Lue lisää näyttelystä linkin takaa ja  RAILI MIKKOSEN näyttelystä tämän linkin takaa